Wij hebben al vele projecten succesvol afgerond, zoals;

 • Complete badkamers herstellen en vernieuwen
 • Plaatsen van nieuw op maat gemaakte kozijnen
 • Verschillende soorten dakbedekkingen
 • (ver)plaatsen van diverse leidingwerken
 • Bestraten en herstraten
 • Houtrot behandelingen en schilderwerken
 • Flexibele coating aanbrengen op balkonvloeren
 • Schoorstenen vernieuwen
 • Balkonrestauratie tot gehele gevelbewerkingen
 • Gevelbekledingen
 • Herstel of nieuw voegwerk, injecteren, impregneren
 • Zinken dakgoten vernieuwen
 • Draagmuren verwijderen
 • Storten van vloeren
 • Fundaties (ook grotere oppervlakte’s) incl wapening, etc!

Badkamers

Verwijderen bestaand tegelwerk wanden en vloeren, infrezen leidingwerken af- en aanvoeren, voorzien van stucwerk wanden, egaliseren onder afschot vloeren incl aanleg afvoer, betegelen wanden en vloeren, invoegen tegelwerk, afkitten wanden en vloeren, monteren boilers en gebruiksklaar opleveren, monteren badkamer meubilair, electriciteit aansluitingen monteren, verwijderen en afvoeren puin, schoon en netjes opleveren.

Verbouwing van badkamer en toilet te Nieuw Vennep. De vloer is een troffelvloer en de muren zijn van betoncire.

Verbouwing van badkamer en toilet te Leiden.

Zet en plaatwerk vervangen

Onlangs zijn wij ingehuurd om bij de Media Markt het zet en plaatwerk te vervangen wegens beschadiging. Het ging om de vestiging in Den Haag aan de Grote Marktstraat 17. We hebben al het plaatwerk vervangen en opnieuw geplaatst, geïnstalleerd en afgewerkt.

Balkons

Verwijderen van alle losse delen tot er een gezonde ondergrond is verkregen, eventueel extra bewerkte wapening aanbrengen, H-binten mechanisch ontroesten en behandelen, voorstrijken van alle te maken delen, 1e laag PL-Plus mortel aanbrengen, voorstrijken voor de 2e afwerklaag, met Repakwik-N alle delen glad afwerken, vloeren storten onder afschot, voorzien van primer en coating met anti-slip.

Dak- en zinkwerk

Het (deels) vernieuwen van alle soorten daken, isoleren, van bitumen platte daken tot gehele kappen van lessenaarsdaken. Deels of geheel vernieuwen van dakbeschot.Alles wordt vakkundig en professioneel behandeld incl garantie tot 15 jaar. Het plaatsen van dakkapellen, dakramen, het (deels) vernieuwen van schoorstenen, beluchtingsafvoeren, het plaatsen van zinken dakgoten, daktrimmen, en zinken afwerkingen rondom bestaande dakramen. 24-uur service voor lekkages.

Gevel- en metselwerk

De gevels kunnen wij specialistisch reinigen zonder dat het metselwerk poreus wordt in tegenstelling tot zandstralen. Doordat het chemisch gereinigd wordt blijft het pand in sterke staat. U kunt daarnaast ook de voegen herstellen of geheel opnieuw laten voegen. Als de voegen zijn uitgehard kunnen wij het gaan impregneren. Dit is waterafstotend, isolerend en u voorkomt aantasting aan de gevel of muur. Deels of geheel vervangen of vernieuwen van metselwerk voor verbouwingen of aanbouw. Wij werken ook met “point master”, metselen én voegen inéén!

Schilder- en stucwerk

Het behandelen van houtrot, afbranden, afschuren en afkitten, grondverf, voorlak en aflakken. Wij verzorgen ook onderhoud hiervan. Tot het compleet vervangen en behandelen van ambachtelijk houtwerk. Wanden en/of plafonds voorzien van Beto-Kontakt of stucprimer en voorzien van stucwerk: Ook traditioneel!

Vloeren

Van betonnen afwerkvloeren tot laminaat of parket en plavuizen. Alles wordt maatvast gemonteerd incl vloerverwarmingen of storten van (afwerk) vloeren. Van mdf tot marmer! Alles op maat en afgewerkt..

Kunststof kozijnen

Bewezen dé beste en goedkoopste van Zuid-Holland!!! Al onze aluminium en kunststoffen kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas, 8-punts veiligheidssluitingen en onzichtbare scharnieren voor naar buiten draaiende ramen en deuren! Onze kozijnen zijn tevens inbraakwerend d.m.v. een stalen profiel binnenzijde. Klus- & Onderhoudsbedrijf NL Onderhoud & Renovatie plaatst dakkapellen, dakramen, deuren, ramen, dubbel glas, serres, schuifpuien, rolluiken en (NIEUW!) verduisterend dubbel HR++ glas met afstandsbediening! Zowel kunststof als houten kozijnen. Alles wordt op maat gemaakt, geleverd en geplaatst incl afwerkingen met stucwerk, vensterbanken en vloerafwerking tegen een zeer betaalbare prijs.